Advarsel! Vi har blitt gjort oppmerksomme på meldinger i sosiale medier fra personer som utgir seg for å være rekrutterere fra Adecco. Disse personene har ingen tilknytning til Adecco. Blokker og rapporter gjerne disse kontoene. Alle ledige stillinger finner du som vanlig her på vår nettside.

Helsefagarbeidere som ønsker helgestilling i Trøndelag?

  • Sted
    Rennebu
  • Bransje
    Helse
  • Ansettelse
    Utleie
  • Start dato
  • Referanse:
    2354976

Er du helsefagarbeider på utkikk etter litt ekstrajobb?

Vår kunde i Trøndelag har nå behov for flere helsefagarbeidere som kan jobbe hver 3.helg i bolig for brukere med funksjonshemming.
Arbeidsoppgavene dine vil være stell og pleie, matlaging og mating, rengjøring, være ledsager, medisinering, oppfølging av makt og tvang, stoppe utagerende atferd, forebyggende arbeid og aktivisering av beboere.

Det er mulighet til å prøve ulike arbeidsplasser når et oppdrag er over.
Her vil du kunne få ny og verdifull erfaring innenfor ulike fagområder.

Din konsulent vil sørge for tett oppfølging både i og etter oppdrag. Adecco Helse bistår med bemanning i kommunehelsetjenesten i hele Norge. Vi tilbyr blant annet engasjement i hjemmetjenesten, på sykehjem, boliger, KAD, rehabiliteringssenter og omsorgsbolig.
Oppdragene er varierte, både på kort og lang sikt. Som helsefagarbeider i Adecco får du blant annet gode betingelser, konkurransedyktig lønn og fordelsprogram som du kan benytte deg av fra første arbeidsdag.

 

Kvalifikasjonskrav:
• Norsk autorisasjon som helsefagarbeider
• Kjennskap til kap 9 - bruk av tvang og makt
• Gode kommunikasjonsferdigheter i norsk både skriftlig og muntlig (min nivå B2)
• Plettfri politiattest

Er du interessert? Da ser vi frem til å høre fra deg! Du trenger ikke å bruke tid på å skrive et langt søknadsbrev, din CV er mer enn nok for oss. Kandidater vurderes fortløpende. Skulle du ha noen spørsmål? Ta kontakt med oss på helse.rekruttering@adecco.no eller på telefon +47 23 29 00 00.

 

Hvorfor velge Adecco?
Adecco er et solid bemanningsbyrå med mange års erfaring og vi har et godt samarbeid med kommuner og sykehus i hele landet.
Vi får jevnlig bestillinger fra våre oppdragsgivere, både kortvarige og langvarige oppdrag. Som ansatt hos Adecco vil du kunne bestemme hvor og hvilke perioder du vil jobbe. Du får bygget den kompetansen du ønsker. Dette gjør det svært fleksibelt for deg som ansatt hos oss. Som ny er opplæring viktig og dette vil vi og våre oppdragsgivere sørge for. Vi er opptatt av at du som medarbeider skal trives og våre konsulenter vil sørge for god oppfølging både under og til neste oppdrag. Vi ønsker å bygge din karriere sammen med deg!


Liknende stillinger

Copyright © Adecco Norge